Reserveren

Het is onmogelijk alle materialen tot in detail via de website te tonen.  Wij doen ons best de site zoveel als mogelijk compleet te maken met afbeeldingen. Vooral wat betreft decoratie, snoezelmateriaal en groepsspelen.

Wij willen benadrukken dat een reservering geen garanties biedt. Wij zullen alles in het werk stellen het gereserveerde te leveren, echter er kunnen zich onvoorziene omstandigheden voordoen, waardoor het gereserveerde niet beschikbaar is. Door ervaring wijs geworden hebben wij enkele regels opgesteld:

  • Afhalen op de afgesproken dag
  • Leengeld gaat in op de afgesproken afhaaldag (ook al wordt het die dag niet opgehaald)
  • Materiaal per stuk reserveren 
  • Vermelding van aantallen

Met een vage omschrijving met betrekking tot hetgeen u wenst kunnen wij niet veel. Hieronder ziet u enkele voorbeelden hoe u de reservering voor ons en uzelf makkelijk maakt. Bijvoorbeeld:

 

Ik reserveer: 1 achtergronddoek (banier) koraalrif, 1 fuik, 1 set tropische vissen. En niet: "ik wil graag het thema onderwater reserveren".

Of

Ik reserveer: 1x haakse sjoelbak, 2x melkkoe, 1x klompendans en 2x klompenbeugel. En niet: "Ik wil graag een aantal oud Hollandse spelen reserveren".

 

Het heeft onze voorkeur uw reservering te ontvangen via de mail: [email protected]. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk berichten omtrent prijzen en beschikbaarheid. Heeft u nog vragen of wilt u advies dan kunt u ons natuurlijk ook bellen: 088-0363500.

Contact

Telefoon: 088-0363500
[email protected]