Routebeschrijving

Met de auto:

Vanuit richting Amsterdam:
Op de A44 vanuit de richting Amsterdam afrit 6, Voorhout/Noordwijk nemen.
Borden Noordwijk volgen. In Noordwijk linksaf de bordjes "Willem van den Bergh" volgen.

Vanuit richting Den Haag en Leiden:
Op de A44 vanuit de richting Den Haag afrit 8 Leiden/Valkenburg nemen.
Bij de eerste stoplichten linksaf (N206) richting Katwijk. Vervolgens voorbij Katwijk afslag Rijnsburg nemen. Aan het einde van de afslag linksaf, de rotonde driekwart. Volgende rotonde weer driekwart nemen. Eerste straat rechtsaf (Keyserswey), aan het einde van deze straat op de rotonde rechts, daarna linksaf terrein van 's Heeren loo - Noordwijkerduin

vanuit de richting Rotterdam:
Op de A4 vanuit Rotterdam afrit 7, Zoeterwoude-Dorp nemen en linksaf de N206 richting Leiden/Voorschoten volgen. Daarna de N206 richting Katwijk. Vervolgens afslag Rijnsburg nemen. Aan het einde van de afslag linksaf, de rotonde driekwart. Volgende rotonde weer driekwart nemen. Eerste straat rechtsaf (Keyserswey), aan het einde van deze straat op de rotonde rechts, daarna linksaf terrein van 's Heeren Loo - Noordwijkerduin

Per openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Leiden:
buslijn 44 of 232 met bestemming Noordwijk. Uitstappen bij halte voor ingang Noordwijkerduin aan de Zwarteweg in Noordwijk. De busrit duurt ongeveer 20 minuten.

Op het terrein:

Op het terrein lopend vanaf de bushalte:
Terrein op en almaar rechtdoor de weg blijven volgen tot u links of rechts moet. U gaat rechtsaf en loopt nu op de Giraffelaan. Hier gaat u het eerste weggetje rechts. U staat voor het gebouw.

Met de auto:
U rijdt het terrein op en volgt het bord "doorgaand verkeer". U blijft deze weg volgen tot u op de Giraffelaan rijdt. 75 meter nadat u rechts de Wintertuinlaan hebt gehad gaat u rechtsaf het weggetje in. Bestemming bereikt, u bent voor het gebouw.